Τρεις τόμοι "Μεγάλες ιστορίες Disney", ΜΟΝΟ ΜΕ 6 ευρώ | Τρέξτε να προλάβετε...

Τώρα στα περίπτερα μια εξωφρενική προσφορά από την Καθημερινή! Τρεις τόμοι της σειράς "Μεγάλες Ιστορίες Disney, 180 σελίδωνστην τιμή των 6 ευρώ αντί για 12. Όμως τι ακριβώς είναι η σειρά αυτή; Τι περιέχει το πακέτο; Ποια είναι η γνώμη σου για την προσφορά; Παρακάτω απαντώνται όλες οι ερωτήσεις... 

Μεγάλες ιστορίες Disney-Τα Άπαντα του Ρομάνο σκάρπα

Είναι μια σειρά τομών η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2017 ως ένθετο με την καθημερινή εφημερίδα. Από τότε μέχρι και φέτος η σειρά συνεχίζεται κάθε Κυριακή, του καλοκαιριού, με έναν τόμο στην τιμή των 4 ευρώ. 

Οι τόμοι περιέχουν ιστορίες ενός από τους πρώτους σχεδιαστές Disney του Ρομάνο Σκάρπα... Πριν κάθε ιστορία υπάρχει ένα άρθρο στο οποίο αναγράφονται η Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης, από που πήρε έμπνευση ο καλλιτέχνης, κτλ. Επίσης περιέχουν άρθρα και φωτογραφίες για το έργο του.  Η σειρά είναι βασισμένη στην ιταλική σειρά Le grandi storie. 

Μέχρι τώρα στην Ελλάδα έχουν κυκλοφορήσει 41 τόμοι. Το καλοκαίρι του 2017 εκδόθηκαν 7 τόμοι, το 2018 άλλοι 10, το 2019 με 8 τόμους, το 2020 με 9 και το 2021 με ακόμη 7 τόμους.

Τι περιέχει το πακέτο;

Κάθε πακέτο συμπεριλαμβάνει τρείς τόμους (2 μεγάλους σε μέγεθος και έναν μικρότερου). Πιθανοί συνδυασμοί των τόμων είναι:

Οι τόμοι: Η Τέταρτη Διάσταση (νο 2), Το Μυστήριο των Παστών Γαρίδων (νο 4), Πιστολίδι στο Φάρ Ουέστ (νο 18)

Οι τόμοι: Το τελευταίο Μπαλαμπού (νο 5), Ο Ανθρωπός από το Ούλα Ούλα (νο 6), Η Υπνωτική Σβούρα (νο 20)

Οι τόμοι: Το Μυστήριο των Παστών Γαρίδων (νο 4), Ο Ανθρωπός από το Ούλα Ούλα (νο 6), Ο Ντόναλντ Πράκτορας του FBI (νο 8)

Εξαιρετική προσφορά από την πλευρά των Καθημερινών Εκδόσεων! Προτείνω σε όλους αγοράσουν το πακέτο...!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας