Μάρτιος 2022: Ο Πράκτορας Ντακ σε νέα ιστορία!

Επιστρέφει στο περιοδικό Μίκυ Μάους ο Πράκτορας Ντακ. Τρία εξώφυλλα αφιερωμένα στον ήρωα των παιδικών μας χρόνων... Πάμε να δούμε!

Η Ιστορία: "Επανεκκίνηση"

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου λοιπόν θα έχουμε την έναρξη μιας εκπληκτικής ιστορίας ονόματι "Επανεκκίνηση" ("Reboot"). Η ιστορία αποτελείται από 99 σελίδες και σύμφωνα με την ιταλική εκδοχή είναι χωρισμένη σε 3 μέρη... Το πρώτο μέρος αποτελείται από 35 σελίδες ενώ τα άλλα δύο από 32. Δημιουργοί της ο Αντρέα Φρέκερο και ο Φάουστ Βιταλάνιο. 

Ο Ντόναλντ, γνωστός και ως Πράκτορας Ντακ, έχει πρόβλημα: το Πρακτορείο που δούλευε δεν υπάρχει πλέον. Στη θέση της γεννήθηκε μια άλλη οργάνωση που καταπολεμά την εγκληματικότητα με «αντισυμβατικό» τρόπο και που θέλει να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των πρώην πρακτόρων του Οργανισμού. Θα μπορέσει ο ήρωάς μας να ξεπεράσει αυτή τη νέα κρίση, ανάμεσα σε έναν κουραστικό θείο, μια ζηλιάρα αρραβωνιαστικιά και χωρίς τη βοήθεια κανενός;

Ντόναλντ #73: Προσωπική άποψη

Την Τρίτη 15 Μαρτίου κυκλοφορεί το νέο περιοδικό Ντόναλντ. Αυτό το περιοδικό πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό έχει πάρει την κάτω βόλτα. Γιατί το λέω αυτό; Υπάρχουνε 2 λόγοι. Ο πρώτος είναι ότι βάζουν ιστορίες με αντιπαιδαγωγικά μηνύματα όπως π.χ. η κεντρική ιστορία του τεύχους. Επίσης, όπως παρατήρησα και σε παλαιότερα τεύχη έχουμε πολύ κακή επιλογή εξώφυλλων.

Υπόλοιπες εκδόσεις

Στις 31 του μηνός θα κυκλοφορήσει το κομικς με κεντρική ιστορία "Το Χαμένο Στέμμα του Τζένγκις Χαν" του Καρλ Μπαρκς. Και στις 22 το Super ΜΙΚΥ με κεντρική ιστορία "Ο Δρόμος για το Χούλα Χούπ"

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας