ΚΟΜΙΞ #93 | Το Γυάλινο Θησαυροφυλάκιο

Γενικά

  • Τιμή: 3,50 ευρώ
  • Ημερομηνία έκδοσης: 30/3/2022
  • Σελίδες: 100
  • Εκδότης: Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε.

Εξώφυλλο

Ένα υπέροχο εξώφυλλο από τον πολυαγαπημένο Νταάν Γίππες φτιαγμένο ειδικά για την κεντρική ιστορία του τεύχους.

Με λίγα λόγια...

Σε αυτό το τεύχος είχαμε πολύ αξιόλογη διαλογή ιστοριών ενώ ο χρωματισμός ήταν εκπληκτικός. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το ΚΟΜΙΞ αλλά δεν παύουν να μου λείπουν τα άρθρα.

Οι ιστορίες του τεύχους

Ο Θείος Σκρουτζ ταξιδεύει στις χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων για να βρει το στέμμα του Τζένγκις Χαν. Όμως σε αυτό το ταξίδι δεν θα πάνε όλα ρόδινα. Ο Σκρουτζ θα πρέπει να τα βάλει με έναν απόμακρο μυστηριώδες Χιονάνθρωπο για να αποκτήσει τελικά το πολυπόθητο στέμμα.

Σελίδες: 19

Η γιορτή των λουλουδιών πλησιάζει! Στην Λιμνούπολη επικρατεί ένα χάος λόγω της παρέλασης των λουλουδιών την οποία έχει αναλάβει ο Ντοναλντ Ντακ.

Σελίδες: 12

Ο Σκρουτζ μόλις μαθαίνει ότι ανακαλύφθηκε χρυσός στον Άρη και μια καινούργια περιπέτεια ξεκινά. Κλέφτες, ληστές, εξωγήινοι θα τον μπλέξουν σε πολλούς μπελάδες.

Σελίδες: 8

Οι Μουργόλυκοι διαβάζουν ένα αστυνομικό βιβλίο και σκέφτονται να φτιάξουν ένα νέο σχέδιο για να κλέψουν τον Σκρουτζ όμως πάλι αποδείχτηκε αποτυχημένο.

Σελίδες: 8

Ο Μίκυ και ο καθηγητής Μαίανδρος ξεκινούν για μια περιπέτεια στα Ορεινά ορυχεία του Βορρά με στόχο την λύση ενός ανεξήγητου μυστηρίου.

Σελίδες: 10

Ο Ντόναλντ παίρνει μέρος σε έναν τρελό διαγωνισμό με έπαθλο ένα πανάκριβο αυτοκίνητο. Πρέπει να ξεπεράσει ανίκητα εμπόδια μέσα σε λίγα λεπτά.

Σελίδες: 10

Ο Ντόναλντ πιάνει δουλειά ως βοηθός σε μια επιστημονική αποστολή. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται για μια ακόμη φορά μλέκει σε μια ιστορία και βρίσκεται αντιμέτωπος με την αστυνομία.

Σελίδες: 10

Το ετήσιο συνέδριο των Μουργόλυκων λαμβάνει μέρος στην Λιμνούπολη. Παράνομοι από όλη την εμφύλιο είναι έτοιμοι να λεηλατήσουν όλοι την Λιμνούπολη. Σκρουτζ, Χρυσοκούκης και Ρόμπαξ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εξαλείψουν αυτήν την απειλή.

Σελίδες: 6

Για μια ακόμη φορά οι Μουργόλυκοι προσπαθούν να ξεφύγουν από την αστυνομία. Σε αυτήν τους την προσπάθεια μπλέκονται σε μια τρελή ιστορία και καταλήγουν ξανά στην φυλακή.

Σελίδες: 4


Οι καλύτερες ιστορίες

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας