Η πιo μεγάλη ώρα είναι τώρα! Νέοι τόμοι Μεγάλες Ιστορίες Disney


Ναι! Καλά το καταλάβατε. Οι Μεγάλες Ιστορίες Disney επέστρεψαν με 4 νέους τόμους. Επισήμως ανακοινώθηκε από τον εκδοτικό οίκο ότι η συλλογή θα εκδοθεί το φθινόπωρο. Δυστυχώς, ο αριθμός των τόμων είναι πολύ μικρός παρόλα αυτά οι τόμοι εκ πρώτης όψεως φαίνονται αρκετά καλοί.

Οι φετινοί τόμοι

Τέσσερις, λοιπόν, είναι οι τόμοι:

Περίοδος Κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την ίδια την εφημερίδα οι τόμοι θα κυκλοφορήσουν οι 2 πρώτοι τον Οκτώβριο και οι άλλοι 2 των Νοέμβριο. Παραδόξως δεν θα είναι κάθε Κυριακή οι τόμοι αλλά θα εκδοθούν με συγκεκριμένες ημερομηνίες.
  • Τόμος 42 - 16  Οκτωβρίου 2022
  • Τόμος 43 - 23 Οκτωβρίου 2022
  • Τόμος 44 - 20 Νοεμβρίου 2022
  • Τόμος 45 - 27 Νοεμβρίου 2022

Ενημερωτικό βίντεο



Δυο λόγια για τις κεντρικές ιστορίες

Στους δύο πρώτους τόμους, με βάση τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, θα δημοσιευτούν οι ιστορίες από την "Ιστορία & Δόξα της Δυναστείας των Ντακ", εκ της οποίας οι 5 από τις 8 ιστορίες είναι σχεδιασμένες από τον Ρομάνο Σκάρπα. Για όσους πιθανόν να μην γνωρίζουν οι ιστορίες αυτές έχουν να κάνουν με το παρελθόν των παπιών και της βαθιές ρίζες τους. Έχουν εκδοθεί αρκετές φορές στην Ελλάδα (τελευταία επανέκδοση: Μεγάλα Σήριαλ #42 - 2013) και οι ιστορίες είναι μοναδικές σε πλοκή και φυσικά σε σχέδιο.


Στον τόμο 44 και 45 από τα εξώφυλλα και τους τίτλους των ιστοριών καταλαβαίνουμε ότι θα δημοσιευθούν 2 ή 3 ιστορίες στις οποίες για πρώτη φορά εμφανίστηκε ο Φαντομίας, ο τζέντλεμαν λωποδύτης ή αλλιώς Ρομπέν της Λιμνούπολης. Αυτές οι ιστορίες είναι από τις πιο κορυφαίες στο είδος τους καθώς μέσα από αυτές διαμορφώθηκαν πολλοί χαρακτήρες και φυσικά ο Φάντομ Ντακ. 

Για τον Φαντομία Ντακ έχω μιλήσει στα πρώτα λεπτά αυτού του βίντεο{alertInfo}

 

Εν κατακλείδι

Συνοψίζοντας, θα έχουμε 4 τόμους οι οποίοι θα δίνονται ως ένθετα με την εφημερίδα Καθημερινή στην τιμή των 4€ και αν και λίγοι σε αριθμοί φαίνεται ότι θα μας ικανοποιήσουν. Το ζήτημα βέβαια είναι ότι η ολοκλήρωση της σειράς θα αργήσει πολύ κάτι όχι και τόσο ευχάριστο αλλά ελπίζω να έχουμε του χρόνου περισσότερους τόμους.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας