Σεπτέμβριος 2022: Ο "Μποντ" της καρδιάς μας επιστρέφει δυναμικά στο Μίκυ Μάους


Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου παρουσιάζει πολύ ωραία περιποιημένα τευχάκια καθώς και στο περιοδικό Μίκυ Μάους θα έχουμε την επιστροφή του ενός και μοναδικού μυστικού πράκτορα Ντακ! Ας ρίξουμε όμως μια λεπτομερή ματιά στο τι να περιμένουμε αυτόν τον μήνα.

Εχθροί όπως πρώτα

Όπως ανέφερα και πιο πριν στο περιοδικό Μίκυ Μάους θα έχουμε την δημοσίευση της ιστορίας "Εχθροί όπως πρώτα" στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος μας ήρωας. Η ιστορία αυτή είναι γραμμένη από τους Τίτο Φαράτσι και Φαούστο Βιταλιάνο ενώ το σχέδιο ανέλαβαν ο Αντρέα Φρέκερο και ο Στέφανο Ζάνκι ενώ δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό Topolino 3258 τον Μάιο του 2018. Η ιστορία αποτελείται από τρία μέρη τα οποία θα δημοσιευθούν στο Μίκυ Μάους #431, #432 και #433 και έχει έκταση 96 σελίδων. Παρακάτω παραθέτω και μια μικρή πλοκή του επεισοδίου χωρίς σπόιλερ

Η ιστορία μας ξεκινά με την Λίζα και τον Κουώρτυ οι οποίοι καταφέρνουν, με τα χρήματα ενός μυστηριώδους υποστηρικτή, να βρουν μια νέα εγκατάσταση όπου θα στεγάζεται ξανά η Μυστική υπηρεσία. Στη συνέχεια μαθαίνεται ότι η μυστική ταυτότητα του πράκτορα Ντακ δεν είναι ασφαλής καθώς η παλιά του συνεργάτιδα δίψα για εκδίκηση. Ο Ντόναλντ πρέπει να προστατέψει την μυστική του ταυτότητα καθώς και να ανακαλύψει τον μυστικό εργοδότη του. Όμως η ιστορία δεν σταματάει εκεί: η Ακτίνα ετοιμάζει ένα πανούργο σχέδιο με σκοπό την καταστροφή ενός δικτύου το οποίο θα σπείρει το χάος σε όλον τον κόσμο! Θα προλάβει ο Ντόναλντ όλες τις εξελίξεις και θα καταφέρει να σώσει την ανθρωπότητα από μια μυστική οργάνωση και μια διεφθαρμένη συνεργάτιδα; 

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτήν την ιστορία και χαίρομαι που επιτέλους μετά από λίγο καιρό θα ξαναδώ το άλτερ έγκο του Ντόναλντ εν δράσει.


Υπόλοιπες εκδόσεις

Στις 15 του μηνός θα εκδοθεί το περιοδικό Ντόναλντ το οποίο θα έχει αυτήν την ιστορία με πρωταγωνιστή το γνωστό παπί. Ακολουθεί το ολίγον τι αδιάφορο τεύχος του μήνα το Super ΜΙΚΥ #85 και στο τέλος του μηνός ακολουθεί το περιοδικό ΚΟΜΙΞ #99 στο οποίο θα αναδημοσιευθεί η πολυαγαπημένη ιστορία του Καρλ Μπαρκς "Διαπλανητικός ταχυδρόμος". Συνοψίζοντας για άλλη μια φορά το Μίκυ Μάους παίρνει επάξια το περιοδικό του μήνα αφού μόνο από τα εξώφυλλα των τευχών κάθε αναγνώστης δελεάζεται!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας