Με τι κόμικς αρχίζει η νέα χρονιά; Ιστορία με 126 σελίδες στο Μίκυ Μάους;

Κατάσταση πολιορκίας με τον Σκρουτζ Μακ Ντακ / e-DUCKS

Τ
Στα πρώτα 2 τεύχη ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ θα έχουμε την ιστορία "Κατάσταση πολιορκίας" (Zio Paperone e il deposito sotto A.S.S.E.D.I.O.) με συνολική έκταση 126 σελίδες! Παρόλα αυτά δεν είναι σίγουρο αν η ιστορία θα σπάσει σε 2 μεγάλα μέρη από 63 σελίδες το καθένα ή θα παραμείνει όπως την ιταλική εκδοχή δηλ. 4 μέρη με περίπου 32 σελίδες το καθένα.

Έφτασαν τα γενέθλια του Σκρουτζ και τα ανιψιά του προτείνουν να κάνουν ένα κυνήγι θησαυρού για να τιμήσουν την περίσταση. Αν και στην αρχή αρνείται στην συνέχεια τα παπιά βάζουν πλώρη για την Καραϊβική με στόχο την εύρεση του στέμματος που εκτελεί επιθυμίες... Παρόλα αυτά, η εξέλιξη της ιστορίας δεν είναι τόσο ομαλή. Τα ανίψια θα εξαφανιστούν αλλά μετά από πολλές ανατροπές και την πολύτιμη βοήθεια του Σεντούκη όλα θα γίνουν όπως πριν!


Υπόλοιπες εκδόσεις

Στο ΚΟΜΙΞ #91 έχουμε αναδημοσίευση της ιστορίας "Ο Θησαυρός του Μαρκό πόλο" συνοδευμένο με ένα αταίριαστο (κατ' εμέ) εξώφυλλο. Στο Ντόναλντ #91 θα έχουμε την ιστορία "Το Ξόρκι των Παγετώνων" ενώ στο Super ΜΙΚΥ # 77 την ιστορία "Σαφάρι στην Πόλη".

Η ξαφνικη εμφάνιση του Σεντούκη Μακ Ντακ / e-DUCKS

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας