Ντόναλντ #94 | Η ζωή είναι ωραία

Γενικά

  • Τιμή: 1,90 ευρώ
  • Ημερομηνία έκδοσης: 15/4/2022
  • Σελίδες: 132
  • Εκδότης: Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε.

Εξώφυλλο

Σχετικά καλό εξώφυλλο από τον  Μίχελ Νάντορπ. Θα μπορούσαν να είχαν προσεχθεί λίγο παραπάνω τα χρώματα αλλά είναι καλό.

Με λίγα λόγια...

Μέτριο τεύχος με μέτριες ιστορίες εκτός από την πρώτη η οποία μου τράβηξε την προσοχή. Ωστόσο, περίμενα κάτι παραπάνω...
Περιμένουμε το επόμενο.

Οι ιστορίες του τεύχους

Κανείς, ούτε η Νταίζη ούτε τα εγγόνια, φαίνεται να ενδιαφέρονται για τα γενέθλια του Ντόναλντ Ντακ, όταν ξαφνικά προσκαλείται σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο, μέσω της συνηθισμένης εφεύρεσης του Κύρου, θα δείξουν μερικές από τις αναμνήσεις του.

Σελίδες: 35

Μια ειδησή φέρνει τον Ντόναλντ με τα ανιψάκια του σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο. Εκεί, η κατασκήνωση είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ένας αγριανθρωπός, ένα ελάφι, μια ΤΡΕΛΗ περιπέτεια...

Σελίδες: 30

Η μάτζικα γιαμια ακόμη φορά ετοιμασέ μια εκπληξή για τον Σκρουτζ... Θα τα καταφέρει να σώσει την δεκάρα του;

Σελίδες: 20

Ο Ντόναλντ εκπληρώνει τη μεγαλύτερη επιθυμία του: να αποκτήσει τεράστια περιουσία. Παρόλα αυτά, η ευχή του θα τον δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Σελίδες: 35


Εν κατακλείδι...

Καλό τεύχος όπως είπα και πιο πάνω με ιστορία-κλειδί αυτή του Τζόρτζιο Καβαντζάνο. Αναμένουμε το επόμενο τεύχος στο οποίο έχουμε εξώφυλλο από τον παλιό προμηθευτή του περιοδικού και κεντρική ιστορία "Ενοικιάζεται φάλαινα"

Για να δούμε...

Εξώφυλλο του Αντρέα Φρέκερο για το ολλανδικό περιοδικό Donald Duck Megapocket 3 - Zomer το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο Ντόναλντ #95.

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας