ΚΟΜΙΞ #94 | Τα γιγάντια μυρμήγκια

Γενικά

  • Τιμή: 3,50 ευρώ
  • Ημερομηνία έκδοσης: 29/4/2022
  • Σελίδες: 100
  • Εκδότης: Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε.

Εξώφυλλο

Ένα άσχημο εξώφυλλο το οποίο μου δημιουργεί μια κακή εντύπωση για το εξής τεύχος δια χειρός του Μιχέλ Νάντορπ.

Με λίγα λόγια...

Όμορφο τεύχος με μέτριες ιστορίες με θέμα τους δεινοσαύρους και τα ιμπεριαλιστικά-υπερφυσικά φαινόμενα. Θα ήθελα καλύτερη διαλογή ιστοριών. Αναμένουμε το επόμενο το οποίο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Για να δούμε.

Οι ιστορίες του τεύχους

Μια μεγάλη εισβολή τεράστιων μυρμηγκιών αναστατώνει του πάρτι των δισεκκατομυριούχων στο οποίο παίρνει μερός ο Θείος Σκρουτζ. Από που προέρχονται τα γιγάντια αυτά μυρμήγκια άραγε;

Σελίδες: 20

Ο Ντόναλντ συναντά έναν παλιό συμμαθητή τον οποίο συνήθιζε να βοηθάει σε πειράματα. Λόγω όμως ενός επειστημονικού λάθους ο επιστήμονας τρελαίνεται.

Σελίδες: 12

Ο Θείος Σκρουτζ εφαρμόζει ένα νέο αντικλεπτικό σύστημα το οποίο ξεκλειδώνει με ένα συνθημάτικο το οποίο ξέρει μονό ο ίδιος. Όμως οι μουργόλυκοι παραμονευούν και είναι έτοιμοι για νέο σχέδιο κρούσης.

Σελίδες: 8

Η Γιαγιά Ντακ ετοιμάζεται να πάει στην "Αγροτική έκθεση" το Σαββατοκύριακο, αφήνοντας το αγρόκτημα στον κοιμισμένο Πασχάλη. Στην συνέχεια θα τον επισκεφθεί η παλιά του φίλη και θα προσπαθήσει να τον πείσει να εκσυγρονίσει το αγρόκτημα.

Σελίδες: 8

Ο Θείος Σκρουτζ και ο Ντόναλντ ταξιδεύουν σε έναν σπήλαιο στο Γκραν Κάνυον αναζητώντας έναν ξεχασμένο θησαυρό που είχε αποκτήσει ο Θείος Σκρουτζ παλιότερα.

Σελίδες: 10

Ο Χίουη, ο Λιούη και ο Ντιούη αγοράζουν από το μουσείο οστά δεινοσαυρών. Πιστεύουν ότι επεξεργάζοντας τα μπορούν να επεναφέρουν στην ζωή τους δεινόσαυρούς! Ο Ντόναλντ αρχικά γελάει με την ιδέα των μικρών παπιών αλλά όταν ξυπνάει μετά από έναν ύπνο, βρίσκει μπροστά ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ δεινοσαυρούς!

Σελίδες: 10

Οι εξωγήινοι προσγειώνονται στο αγρόκτημα της Γιαγιάς Ντακ και δημιουργούν αντίγραφα ρομπότ του Πασχάλη ώστε να εισβάλουν στη χώρα.

Σελίδες: 10

Ο Ντόναλντ προσπαθεί να μάθει στον Κύρο να απολαμβάνει τον πλούτο που έχει μαζέψει από τις πετυχημένες εφευρέσεις του αλλά αυτός δεν σταματάει να δουλευέι.

Σελίδες: 6

0ι Μουργόλυκοι ακούνε μια συζήτηση που έχει ο Θείος Σκρουτζ και η Νταίζυ και παρερμηνεύουν τα λόγια τους νομίζοντας οτί μιλάνε για έναν θησαυρό.

Σελίδες: 3


Οι καλύτερες ιστορίες

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη

Φόρμα επικοινωνίας